Quicksilver 605 Open 2023

Quicksilver 605 Open 2023

1. Mercury 150 HP надворешен мотор
2. Тенда со ПВЦ конектори
3. Предни перници и странични перници
4. Ски шипка
5. Боја на труп - црна
6. Церада за седишта и конзола
7. Додатни платформи
Цена: 0 ден