Sea Ray 210 SPX 2023

Sea Ray 210 SPX 2023

Опрема и изглед на чамецот:
1. Внатрешен мотор 4,5 250кс
2. Бел чамец со црна линија со кафен интериер
3. Плаво лед осветлување во внатрешноста
4. Под во СиДек ( Нелизгачки сунѓер во имитација на дрво )
5. Задна платформа во СиДек
6. Капетански пакет
7. Дигитален дисплеј Симрад 9 инчен ( Дигитални инструменти )
Цена: 1 ден