Sea Ray 230SPX надворешен мотор2023

Sea Ray 230SPX надворешен мотор2023

1.Captain package
2.Плаволед осветлување
3.Теписон инфинити
4.Задна платформа во СиДек( Нелизгачки сунѓер )
5.Предно лево седиште во две позиции
6.WC со пумпа за исфрлање
7.Digital touch screen 9‘‘ Simrad
8.MERCURY 250 PXS
9. Propeler inox
 
Цена: 1 ден