Sea Ray 230 SPX надворешен мотор 2023

Sea Ray 230 SPX надворешен мотор 2023

1. Сива боја на труп
2. Captain's package

3. Плаво лед осветлување
4. Теписон инфинити
5. Задна платформа во СиДек (Нелизгачки сунѓер)
6. Предно лево седиште во две позиции
7. WC со пумпа за исфрлање
8. Digital touch screen 9‘‘ Simrad
9. MERCURY 250 PXS
10. Propeler inox
 
Цена: 1 ден