Uttern S59 2023

Uttern S59 2023

Должина: 5.9
Ширина: 2.40
Висина: 1.6
Број на патници: 6
Резервоар за гориво: 160 л
Тежина со мотор: 1232 кг

Дополнителни опции:

1. Тенда со инокс конектори
2. Дополнителна предна перница

3. Церада за седишта и конзола
4. Ски шипка
5. SeaDek комплет
6. Mercury мотор 150 XLPT
7. Алуминиум пропелер

*ДО 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА НА ТРУП И МОТОР*

ВКУПНА ЦЕНА НА ЧАМЕЦ ВО ЕВРА: 49.410€
Цена: 3.054.000 ден