Весло Jobe за SUP од стаклени влакна (Fiberglass) 3 парчиња портокалово
Весло Jobe за SUP од стаклени влакна (Fiberglass) 3 парчиња портокалово
Весло Jobe за SUP од стаклени влакна (Fiberglass) 3 парчиња портокалово
Весло Jobe за SUP од стаклени влакна (Fiberglass) 3 парчиња портокалово
Весло Jobe за SUP од стаклени влакна (Fiberglass) 3 парчиња портокалово
Весло Jobe за SUP од стаклени влакна (Fiberglass) 3 парчиња портокалово

Весло Jobe за SUP од стаклени влакна (Fiberglass) 3 парчиња портокалово

ИД број 486721006

Jobe Fiberglass Paddle 3pcs е совршен пример за функцијата за состаноци во форма. Одликувајќи се со исклучително лесна осовина од фиберглас за одличен сооднос на флексија и тежина, Jobe Fiberglass Paddle е задоволство да се држи. И со удобен T-Grip од фиберглас вграден, никогаш нема да сакате да го спуштите.
Цена: 0 ден