Даска за пловење SUP Jobe Adventure Duna 11.6
Даска за пловење SUP Jobe Adventure Duna 11.6
Даска за пловење SUP Jobe Adventure Duna 11.6
Даска за пловење SUP Jobe Adventure Duna 11.6
Даска за пловење SUP Jobe Adventure Duna 11.6
Даска за пловење SUP Jobe Adventure Duna 11.6

Даска за пловење SUP Jobe Adventure Duna 11.6

ИД број 486422003

Ја подигнавме границата во светот на веслањето за стоење со нашата сосема нова Авантуристичка дуна 11.6 штица за надувување. Дали сте подготвени за нова авантура? Чувствувајте се како Колумбо и истражувајте и откријте што има да понуди нашата прекрасна планета. Благодарение на токите за поврзување, можете лесно да носите 2 торби со себе и да ја земете целата ваша опрема на следната експедиција. Adventure Duna е обезбедена со употреба на врвни технологии како Heat Bonded Technology за поголем квалитет и безбедност на слојот и шиење со капки X за максимална вкочанетост. Со овој пакет сте подготвени да одите! Доаѓа со Aero Adventure Duna SUP Board 11.6, прилагодливо лопатка од 3 делови од фиберглас, 1 голем водоотпорен ранец со токи за поврзување на вашиот ранец со вашата даска и 1 мала торбичка за сушење со ремени за рамо и токи за поврзување со вашата табла.
Цена: 74.800 ден