Даска за пловење SUP Jobe Yarra 10.6
Даска за пловење SUP Jobe Yarra 10.6
Даска за пловење SUP Jobe Yarra 10.6
Даска за пловење SUP Jobe Yarra 10.6
Даска за пловење SUP Jobe Yarra 10.6
Даска за пловење SUP Jobe Yarra 10.6

Даска за пловење SUP Jobe Yarra 10.6

ИД број 486422001

Запознајте ја Yarra, нашата штица за надувување 10,6 и одличен пример за функција за состаноци! Извонредна вкочанетост благодарение на употребата на нашите лесни X-шевови и висококвалитетната конструкција и издржливоста со помош на технологијата за поврзување со топлина. Следно, оваа плочка има целосно нова „EZ-Lock Fin“ која ја поврзува вашата перка со вашата табла без потребни завртки. Оваа табла има сè за да го започнете вашето ново патување! Обезбеден со најдобар баланс помеѓу маневрирање, стабилност и брзина. Овој пакет доаѓа со плочката Aero Yarra SUP 10.6 Steel Blue, прилагодливо лопатка од 3 парчиња од фиберглас, водоотпорен ранец, пумпа со двојно дејство, намотан поводник од 10 ft / 3,04 m.
Цена: 65.630 ден