Даска за пловење SUP Jobe Loa 11.6
Даска за пловење SUP Jobe Loa 11.6
Даска за пловење SUP Jobe Loa 11.6
Даска за пловење SUP Jobe Loa 11.6
Даска за пловење SUP Jobe Loa 11.6
Даска за пловење SUP Jobe Loa 11.6
Даска за пловење SUP Jobe Loa 11.6

Даска за пловење SUP Jobe Loa 11.6

ИД број 486421011

Ви го претставуваме пакетот Jobe Loa 11.6 за надувување со лопатка! Овој прекрасен SUP не само што паѓа вилица, туку и неговиот џем преполн со нови функции, како што се обемна подлога на палубата, дополнителна просторија за да го носите вашето дете заедно, или нашата „EZ Lock Fin и топлинска поврзана технологија за искуство и градба со повисок квалитет! Каде и да бара вашето патување , Aero Loa ќе ве однесе таму! Пакетот вклучува сè што ви треба за да излезете на вода! Плус со вкупната тежина од само 23,8 lbs, Jobe Inflatable Loa за стоење лопатка е супер лесна за транспорт!
Цена: 68.290 ден