Вејкборд Jobe Logo Wakeboard 138 & Unit везови
Вејкборд Jobe Logo Wakeboard 138 & Unit везови
Вејкборд Jobe Logo Wakeboard 138 & Unit везови
Вејкборд Jobe Logo Wakeboard 138 & Unit везови
Вејкборд Jobe Logo Wakeboard 138 & Unit везови

Вејкборд Jobe Logo Wakeboard 138 & Unit везови

ИД 278822008-7/10

Го познавате Џоби, така што веќе ја знаете Wakeboard серијата на логото на Jobe. Овој класичен, испробан и вистински модел е навистина еден од великаните. Одликувајќи се со јадро со силно притискање со двојно конкавно дно за непречено слетување, серијата лого ве држи под контрола со кој било трик што сакате да го фрлите. Рокер во 3 фази ве искачува високо и тивко ве спушта надолу благодарение на централниот 'рбет за полесно слетување.
 
Цена: 0 ден