Вејкборд Jobe Logo Wakeboard 138& Maze везови пакет
Вејкборд Jobe Logo Wakeboard 138& Maze везови пакет
Вејкборд Jobe Logo Wakeboard 138& Maze везови пакет
Вејкборд Jobe Logo Wakeboard 138& Maze везови пакет
Вејкборд Jobe Logo Wakeboard 138& Maze везови пакет

Вејкборд Jobe Logo Wakeboard 138& Maze везови пакет

ИД број 278822007- STAND

Го познавате Џоби, така што веќе ја знаете Wakeboard серијата на логото на Jobe. Овој класичен, испробан и вистински модел е навистина еден од великаните. Одликувајќи се со јадро со силно притискање со двојно конкавно дно за непречено слетување, серијата лого ве држи под контрола со кој било трик што сакате да го фрлите. Рокер во 3 фази ве искачува високо и тивко ве спушта надолу благодарение на централниот 'рбет за полесно слетување.
Цена: 0 ден