Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard 131& Unit везови пакет
Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard 131& Unit везови пакет
Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard 131& Unit везови пакет
Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard 131& Unit везови пакет
Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard 131& Unit везови пакет

Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard 131& Unit везови пакет

ИД број 278822004 -3/6

Го познавате Џоби, така што веќе ја знаете Jobe Vanity Wakeboard. Овој класичен, испробан и вистински модел е навистина еден од великаните. Одликувајќи се со јадро со висок притисок, обликувано во перки од фиберглас и длабоки жлебови канали, Vanity ве држи под контрола со кој било трик што сакате да го фрлите. Континуираниот рокер ви дава опуштено чувство и брзина на водата.
 
Цена: 36.650 ден