Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard 136& Maze везови пакет
Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard 136& Maze везови пакет
Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard 136& Maze везови пакет
Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard 136& Maze везови пакет
Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard 136& Maze везови пакет

Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard 136& Maze везови пакет

ИД број 278822002

Го познавате Џоби, така што веќе ја знаете Jobe Vanity Wakeboard. Овој класичен, испробан и вистински модел е навистина еден од великаните. Одликувајќи се со јадро со висок притисок, обликувано во перки од фиберглас и длабоки жлебови канали, Vanity ве држи под контрола со кој било трик што сакате да го фрлите. Континуираниот рокер ви дава опуштено чувство и брзина на водата.
Цена: 0 ден