Вејкборд Jobe Breach
Вејкборд Jobe Breach
Вејкборд Jobe Breach
Вејкборд Jobe Breach
Вејкборд Jobe Breach

Вејкборд Jobe Breach

ИД број 272521008

Величина - 139
Подгответе се за следната генерација: Jobe Breach Wakeboard! Овој вејк е  до максимум со висока технологија и иновативни карактеристики. Со карактеристиките како што е целосно новата технологија на 'рбетот што носи напредно поставување на екстремно лесни јаглеродни шипки за да го зајакне чувството на плочата, одзивот и да ја додаде вкочанетоста на центарот, вие навистина го возите бејкот  на иднината. Овој рокер во 3 фази ве ракетира високо и тивко ве приземјува со неверојатна контрола и стабилност.
 
Цена: 0 ден