Елек Jobe Dual Life Vest тиркизен
Елек Jobe Dual Life Vest тиркизен
Елек Jobe Dual Life Vest тиркизен
Елек Jobe Dual Life Vest тиркизен
Елек Jobe Dual Life Vest тиркизен

Елек Jobe Dual Life Vest тиркизен

ИД број 244822007

Величини S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

Унисекс елекот Jobe Dual е 50N ISO сертифицирано помагало за пловење. Елекот е направен од силен и лесен најлон однадвор и EPE пена одвнатре. Меките најлонски страни и прилагодливите ремени за мрежење го прават елекот погоден за речиси сите големини и форми на телото. Д-прстените гарантираат дека можете безбедно да го користите овој елек додека се движите на брегот на вашиот брод или PWC. Ripstop најлонска ткаенина за луксузно чувство.
Цена: 3.650 ден