Елек Jobe 4 Buckle Vest тиркизен
Елек Jobe 4 Buckle Vest тиркизен
Елек Jobe 4 Buckle Vest тиркизен
Елек Jobe 4 Buckle Vest тиркизен
Елек Jobe 4 Buckle Vest тиркизен

Елек Jobe 4 Buckle Vest тиркизен

ИД број 244822002 

ВЕЛИЧИНИ 3XL, L, M, XL

Jobe's 4 Buckle Vest е пловно помагало 50N и е целосно конструиран со најцврстиот најлон. И предниот и страничниот дел на елекот со 4 токи се конструирани со меки панели од ПВЦ пена на предната страна и панели со EPE-пена на задната страна за да понудат удобност и да даваат дополнителна заштита. Овој елек доаѓа со прстен D за поврзување со кабел за итни случаи и има приспособен систем за одведување вода на Jobe за да се осигура дека водата брзо истекува кога е потребно. Силните YKK токи и четирите прилагодливи ремени за поврзување обезбедуваат одлично вклопување во унисекс за поголема удобност и безбедност. Ripstop најлонска ткаенина за луксузно чувство.
Нема цена