Гума за влечење Jobe Airstream  за 3 лицa
Гума за влечење Jobe Airstream  за 3 лицa
Гума за влечење Jobe Airstream  за 3 лицa
Гума за влечење Jobe Airstream  за 3 лицa

Гума за влечење Jobe Airstream за 3 лицa

ИД број 230322004

Појаси врзани? Качете се  на Airstream и бидете подготвени за нерамен лет. Ова е еден од нашите најпродавани гуми и со добра причина. Airstream е произведен со најлонска обвивка од 840 denier, што го прави Airstream посилен од повеќето конкуренти. Неговата добро осмислена форма им дава на корисниците живо, енергично чувство и ги тера буквално да летаат над водата. 
Нема цена