Гума за влечење Jobe Droplet за 3 лица
Гума за влечење Jobe Droplet за 3 лица
Гума за влечење Jobe Droplet за 3 лица
Гума за влечење Jobe Droplet за 3 лица
Гума за влечење Jobe Droplet за 3 лица

Гума за влечење Jobe Droplet за 3 лица

ИД број 230322002

Ве молиме подгответе се. Овој ѕвер може да се справи со до 3 трагачи на возбуда. Со внатрешните делови изработени од тешки 28G PVC и капак со шари од 840 denier. Ова е еден од нашите најиздржливи влечни уреди. Не ве восхитува Капката со 6-те удобни и удобни луксузни рачки исполнети со пена кои ќе ви помогнат да застанете на нозе...ух стомак.
Цена: 24.389 ден