Гума за влечење  Јоbе Tribal за 3 лица
Гума за влечење  Јоbе Tribal за 3 лица
Гума за влечење  Јоbе Tribal за 3 лица
Гума за влечење  Јоbе Tribal за 3 лица
Гума за влечење  Јоbе Tribal за 3 лица
Гума за влечење  Јоbе Tribal за 3 лица

Гума за влечење Јоbе Tribal за 3 лица

ИД број 230322001
Биди племенски поглавар! Специјално направена  гума за да го олесни влегувањето и е вистински омилена на трагачите за возбуда. Но, кога Tribal е вклучен, тој е вклучен! 8-те рачки со неопренови заштитници за зглобовите обезбедуваат удобно држење. Брзо поврзете го јажето со системот за брз конектор на Jobe и уживајте во возењето. The Tribal е обвиткан во најсилниот 840 двојно зашиен дениер најлон и доаѓа со ПВЦ  меур со калибар 28.
 
Цена: 26.790 ден