Гума за влечење Јоbе Lunar за 3 лица
Гума за влечење Јоbе Lunar за 3 лица
Гума за влечење Јоbе Lunar за 3 лица
Гума за влечење Јоbе Lunar за 3 лица
Гума за влечење Јоbе Lunar за 3 лица
Гума за влечење Јоbе Lunar за 3 лица

Гума за влечење Јоbе Lunar за 3 лица

ИД број 230320008

Овој Lunar Inflatable  за 3 лица има две точки за влечење за бескрајна забава, без разлика на кој начин го користите. Лесно поврзете се со „брзиот приклучок“ на неговите две точки за влечење и префрлете се од седење на неговата удобна потпора за грб на надувување во спортски позиции за клекнување. Оваа семејна забавa е опремена со две рачки од неопрен и еднонасочен вентил и е покриена со силен најлон од 840 denier околу ПВЦ меур со калибар 28. Материјалот се состои од двојно зашиен најлон за дополнителна цврстина.

 
Цена: 0 ден