Гума за влечење Jobe Revolve за 3 лица
Гума за влечење Jobe Revolve за 3 лица
Гума за влечење Jobe Revolve за 3 лица
Гума за влечење Jobe Revolve за 3 лица
Гума за влечење Jobe Revolve за 3 лица
Гума за влечење Jobe Revolve за 3 лица

Гума за влечење Jobe Revolve за 3 лица

ИД број 230320001

Овој Revolve Inflatable  може да ви ја врти главата точно наоколу! Револвот е опремен со неопренови влошки за многу удобно возење. Брзиот конектор овозможува поврзување и исклучување на јажето без напор, за да можете да се качите на вода за кратко време. Revolve е опремен со 4 луксузни неопренови рачки за заштита на зглобовите кои нудат стисок и удобност. Неговиот супер силен двојно зашиен најлон 420 denier може да одолее на некои торнада. Време е да се… Се врти!https://youtu.be/mHwwyZLjBVQ
 
Цена: 0 ден