Гума за влечење Jobe Droplet  за 2 лица
Гума за влечење Jobe Droplet  за 2 лица
Гума за влечење Jobe Droplet  за 2 лица
Гума за влечење Jobe Droplet  за 2 лица
Гума за влечење Jobe Droplet  за 2 лица
Гума за влечење Jobe Droplet  за 2 лица

Гума за влечење Jobe Droplet за 2 лица

ИД број 230222002

Jobe Droplet има капацитет за 2 лица, но 6 меки и цврсти рачки за да бидете сигурни дека можете да се држите цврсто додека се удрите преку брановите. Оваа влечна машина има внатрешен дел од тешки 24G PVC и е целосно покриен со силен најлон 420 denier со чиста сина шема
Цена: 17.990 ден