Гума за влечење Jobe Proton  за 2 лицa
Гума за влечење Jobe Proton  за 2 лицa
Гума за влечење Jobe Proton  за 2 лицa
Гума за влечење Jobe Proton  за 2 лицa

Гума за влечење Jobe Proton за 2 лицa

ИД број 230223004

Proton Inflatable е најновиот додаток на нашата колекција за влечење и го дава најбезбедното влечење наоколу. Го направивме потпирачот за глава екстра висок за оптимална поддршка и безбедност. Произведен со најлонска обвивка од 840 denier, што го прави цврст и издржлив.
http://youtu.be/R6eFi3cR7BQ?t=6
Цена: 22.791 ден