Гума за влечење Jobe Scout за 2 лицa
Гума за влечење Jobe Scout за 2 лицa
Гума за влечење Jobe Scout за 2 лицa
Гума за влечење Jobe Scout за 2 лицa
Гума за влечење Jobe Scout за 2 лицa
Гума за влечење Jobe Scout за 2 лицa

Гума за влечење Jobe Scout за 2 лицa

ИД број 230220005
 
Ова е она што се нарекува слатко возење. Овој влечен Jobe Scout Towable за 2 лица со луксузна заострена форма за лесен влез.   
Забавен за влечење, обезбедувајќи луда комбинација на возбуда, стабилност и удобно седење. Широкиот распон и тркалезната форма овозможуваат лесно лизгање преку големи бранови. Подлогата за седење од неопрен дава малку повеќе зафат додека прска наоколу. Извидникот е целосно покриен со издржлив најлон од 420 denier со заварен ПВЦ  меур од 24 метри. Лесно поврзете го јажето со брзиот конектор.https://youtu.be/kyZAulXIhkk
Цена: 0 ден