Гума за влечење Jobe Droplet  за 1 лице
Гума за влечење Jobe Droplet  за 1 лице
Гума за влечење Jobe Droplet  за 1 лице
Гума за влечење Jobe Droplet  за 1 лице
Гума за влечење Jobe Droplet  за 1 лице
Гума за влечење Jobe Droplet  за 1 лице
Гума за влечење Jobe Droplet  за 1 лице

Гума за влечење Jobe Droplet за 1 лице

ИД број 230122001

Се чувствувате жешко? Оваа гума "капка "може да разлади еден среќен јавач за кратко време! Гумата "капката" е целосно покриена со двојно зашиен најлон над тешките ПВЦ  меури. Удобниот конектор за брзо јаже овозможува лесно поврзување и откачување на јажето. Ќе ја цените практичноста на 4-те рачки со удобен штитник за зглобовите од неопрен и цврстината на бостонскиот вентил во една насока.
Цена: 11.900 ден