Гума за влечење Jobe Hotseat  за 1 лице
Гума за влечење Jobe Hotseat  за 1 лице
Гума за влечење Jobe Hotseat  за 1 лице
Гума за влечење Jobe Hotseat  за 1 лице
Гума за влечење Jobe Hotseat  за 1 лице
Гума за влечење Jobe Hotseat  за 1 лице
Гума за влечење Jobe Hotseat  за 1 лице

Гума за влечење Jobe Hotseat за 1 лице

ИД број 230120008

 Hotseat, најбрзата и најиздржливата "крофна" на Jobe за влечење за 1 лице. Разликата помеѓу Hotseat и другите влечни "крофни" е целосната покривка од 840 denier, што ја прави  најиздржлива за влечење. 
Hotseat е опремен со 4 луксузни неопренови рачки за заштита на зглобовите кои нудат стисок и удобност.https://youtu.be/V5wA4rA_2pc
Цена: 12.300 ден