Гума за влечење Jobe Shark за 1 лице
Гума за влечење Jobe Shark за 1 лице
Гума за влечење Jobe Shark за 1 лице
Гума за влечење Jobe Shark за 1 лице
Гума за влечење Jobe Shark за 1 лице
Гума за влечење Jobe Shark за 1 лице
Гума за влечење Jobe Shark за 1 лице

Гума за влечење Jobe Shark за 1 лице

ИД број 230120002

Неверојатно погоден и сладок за деца: запознајте го Jobe's Shark тренерот Towable. Совршен влечење за да се доловат основите на возењето влечење или скии за вода! Со својата силна, двојно зашиена најлонска обвивка 420D и симпатичен изглед,  е за забава и повеќе забава. Заоблениот нос гарантира дека вашиот mini-me останува заштитен и овозможува лесно качување. Брзиот конектор за јаже го олеснува поврзувањето и исклучувањето.
Цена: 16.301 ден