Sea Ray 210 SPX 2022

Sea Ray 210 SPX 2022

Опрема

1.Гел лента Кафена
2.Црно корито од лајсна до доле
3.Капетански пакет
(Капетанскиот пакет вклучува: горен дел од бимини со церада за затворање, перниче за потпирачот за грб што се вади и се навлекува на шини; церада за предната спална, тикова тркалезна маса за кокпитот; перниче за правење на предна спална )
3.Кокпит Винил Боја кафена (Кафен основен винил со винил со црн акцент))
4.Под - Snap In тепих
5.Врска за дигитална цртичка W/merc Vslview (sgl 9")
6.Дигитална цртичка (9) со Mercury® VesselView® Link Simrad® GO9 (9) Трансдуцер со екран на допир со длабочина, температура на водата и пронаоѓач на риби)
7.Бело LED осветлување во кокпит пакет
8.Mercuiser 4.5Mpi Alpha 1 250 hp
Цена: 1 ден