Ново
PEUGEOT 301 1.6HDI 92HP
PEUGEOT 301 1.6HDI 92HP
PEUGEOT 301 1.6HDI 92HP
PEUGEOT 301 1.6HDI 92HP
PEUGEOT 301 1.6HDI 92HP
PEUGEOT 301 1.6HDI 92HP

PEUGEOT 301 1.6HDI 92HP

Модел: Peugeot 301
Година: 2014
Километража: 120000
Боја: Сребрена
Гориво: Дизел
Менувач: Рачен
Регистрација: Македонска
Локација: Кисела Вода


Цена:6950€
 
 
 

 

 

Цена: 429.511 ден