Популарно
Филтер за гориво Qucksilver  сет

Филтер за гориво Qucksilver сет

Ид број :802893-Q4

Киксилвер комплет за филтрирање на гориво за вода за сите бензински мотори на Меркруизер и сите вонбродски напојувања од вграден или надворешен резервоар за гориво.

Водата во системот за гориво може да предизвика слаби перформанси на моторот, па дури и да предизвика оштетување на моторот. Покрај додатоците за гориво, филтрите за гориво што одвојуваат вода, исто така, нудат одлична линија на одбрана за одржување на вашиот систем за гориво без вода и други нечистотии

Препорачливо е да ги менувате филтерот за масло и гориво по секои 100 часа нормална употреба или минимално на крајот од секоја сезона.

Се препорачува вграден комплет за филтрирање на гориво Quicksilver да биде поставен на која било внатрешна или вонбродска куќа со вграден или пренослив резервоар за гориво над
Цена: 0 ден