Популарно
Спреј Qucksilver за пропелер црн 360мл

Спреј Qucksilver за пропелер црн 360мл

Ид број:802878-Q50


Фантомска црна боја за прскање 802878Q50. Конзерва за прскање од 12 унци на сатенска црна емајл боја за да одговара на црните алуминиумски пропери од Меркур или Квикслвер Класична црна боја за покривање на излитени или изгребани површини. Користете за да покриете гребнатини на елисата. Можеби ќе треба прајмер под финишот боја на боја. Марката Квиксилвер е лидер во испорака на бескомпромисни моторни масла, делови и додатоци во морската индустрија повеќе од 65 години. Quicksilver е најголем снабдувач на делови за мотори, масла и додатоци за замена на оригинална опрема Mercury Marine, но исто така работи и за да им служи на сите брендови на оригинална опрема во морската и моќната индустрија. Заработи лојално следење, обезбедувајќи производи со највисок квалитет што се тестираат преку некои од најригорозните средини и процедурите за тестирање. Ниту една компанија за производство не се приближува до нивото на истражување и дизајн како Quicksilver; купувањето на Quicksilver е купување перформанси, заштита и мир на умот.

Сатен заврши црна за да одговара на сите црни алуминиумски пропери од Меркур или Квикслвер, завршени со црна боја EDP
12 мл спреј
Произведени од Mercury Marine според нашите строги спецификации на производители на оригинална опрема за да се зголемат перформансите на вашиот надворешен волшебник Mercury and Mariner или MerCruiser строгиот погон
Цена: 0 ден