Популарно
Спреј Qucksilver за мотор црн 360мл

Спреј Qucksilver за мотор црн 360мл

Ид број :802878-Q1

Фантомска црна боја за прскање 802878Q1. Конзерва за прскање од 12 унци од сјајна црна боја на емајл за да одговара на црните надворешни плочи на Меркур или строгите погони и моторите на MerCruiser. Класична црна боја за покривање на излитени или изгребани површини. Марката Квиксилвер е лидер во испорака на бескомпромисни моторни масла, делови и додатоци во морската индустрија повеќе од 65 години. Quicksilver е најголем снабдувач на делови за мотори, масла и додатоци за замена на оригинална опрема Mercury Marine, но исто така работи и за да им служи на сите брендови на оригинална опрема во морската и моќната индустрија. Заработи лојално следење, обезбедувајќи производи со највисок квалитет што се тестираат преку некои од најригорозните средини и процедурите за тестирање. Ниту една компанија за производство не се приближува до нивото на истражување и дизајн како Quicksilver; купувањето на Quicksilver е купување перформанси, заштита и мир на умот.

Познат Phantom Black за да одговара на сите црни надворешни плочи на Меркур и мотори и погони на MerCruiser
12 мл спреј
Произведени од Mercury Marine според нашите строги спецификации на производители на оригинална опрема за да се зголемат перформансите на вашиот надворешен волшебник Mercury and Mariner или MerCruiser строгиот погон
Цена: 0 ден