Популарно
Спреј Qucksilver антикорозивен 360мл.

Спреј Qucksilver антикорозивен 360мл.

Ид број:802878-Q55

Инхибиторот на 'рѓа на корозија 802878Q55 е лесен за употреба спреј на заштитник за голи метали или бои на површини за да се спречи корозија. Користете го за да спречите појава на 'рѓа на погони, пониски единици и мотори и компоненти за напојување или други метални површини во текот на целата година. Марката Квиксилвер е лидер во испорака на бескомпромисни моторни масла, делови и додатоци во морската индустрија повеќе од 65 години. Quicksilver е најголем снабдувач на делови за мотори, масла и додатоци за замена на оригинална опрема Mercury Marine, но исто така работи и за да им служи на сите брендови на оригинална опрема во морската и моќната индустрија. Заработи лојално следење, обезбедувајќи производи со највисок квалитет што се тестираат преку некои од најригорозните средини и процедурите за тестирање. Ниту една компанија за производство не се приближува до нивото на истражување и дизајн како Quicksilver; купувањето на Quicksilver е купување перформанси, заштита и мир на умот.

Спреј за заштита од корозија формира бариера отпорна на вода на необоени и обоени површини за да се заштити од абење и солза.
11 мл спреј
Користете за да спречите појава на 'рѓа на погони, пониски единици и мотори и компоненти за напојување или други метални површини.
Може да се користи и за да се спречи понатамошно оштетување на бојата во области каде што се појавиле потсекување и меури. Не прскајте на површини обложени со антифулинг или биоцидна боја.
Произведени од Mercury Marine според нашите строги спецификации на производители на оригинална опрема за да се зголемат перформансите на вашиот надворешен волшебник Mercury and Mariner или MerCruiser строгиот погон
Цена: 0 ден