Популарно
Mасло  Quicksilver за менувач

Mасло Quicksilver за менувач

Ид број:85064-QB1

Масло за подмачкување Quicksilver го надминува маслото од опрема за автомобили во морските апликации поради неговиот специјализиран дизајн на пакет додатоци. Континуираната употреба на овој лубрикант за случајот за запчаници ќе:

Обезбедете максимална заштита од прекумерно абење - дури и во присуство на вода
Спречете корозија и дупчење
Продолжете го траењето на брзината
Quicksilver High Performance Gear Lube се препорачува за употреба во морски случаи со морски мотори НОO 75 КС.
Цена: 0 ден