Популарно
Mасло  Quicksilver во туба  0,237 гр.

Mасло Quicksilver во туба 0,237 гр.

Ид број:802851-Q002

Чистото масло е од суштинско значење за намалување на триењето и спречување на оштетување на внатрешните компоненти, обезбедувајќи долг век на траење на моторот. Инженерно за пониски единици од ентериер и вонбродски единици, ова подмачкување со високи перформанси SAE 90 е опширно тестирано за да се обезбеди импресивна заштита од корозија и абење. Специфично формулиран за да помогне во спречување на дефекти поради влегување на вода во куќиштето на запчаникот. Марката Квиксилвер е лидер во испорака на бескомпромисни моторни масла, делови и додатоци во морската индустрија повеќе од 65 години. Quicksilver е најголем снабдувач на делови за мотори, масла и додатоци за замена на оригинална опрема Mercury Marine, но исто така работи и за да им служи на сите брендови на оригинална опрема во морската и моќната индустрија. Заработи лојално следење, обезбедувајќи производи со највисок квалитет што се тестираат преку некои од најригорозните средини и процедурите за тестирање. Ниту една компанија за производство не се приближува до нивото на истражување и дизајн како Quicksilver; купувањето на Quicksilver е купување перформанси, заштита и мир на умот.

Формулиран за заштита од корозија и прекумерно абење
Наменето е за вонбродски апликации и апликации за брендови над 75 HP
Синтетички адитиви со екстремен притисок ги штитат запчаниците од метален до метален контакт
8 унца цевка (пакет од 12)
Вискозитет SAE 90
Цена: 0 ден