Популарно
Mасло  Quicksilver во туба за менувач 0,237 гр.

Mасло Quicksilver во туба за менувач 0,237 гр.

Ид број :802844-Q02

Морската маст Quicksilver 2-4-C е високо квалитетна, разноврсна маст NLGI 2 базирана на литиум, која нема да се распадне кога се меша со вода. Исто така има:

Одлична отпорност на оксидација и деградација
Адитиви за екстремен притисок да издржат триење при широк спектар на операции и температури
За употреба во следните морски апликации:

Управувачки системи / кабелски врски
Кабли и врски за гас и смена
Далечински управувачи
Просторни вратила
Вртливи иглички
Механизми за заклучување на навалување / навалена цевка
Пинови за шарки
Лежишта за тркала за приколка со чамци
Цена: 0 ден