Популарно
Mасло Quicksilver 4S 25/40 минерал

Mасло Quicksilver 4S 25/40 минерал

ИД број:8M0086-223

Quicksilver ги надминува автомобилските масла во морските апликации поради својот специјализиран пакет додатоци дизајниран за морски мотори.

3 работи што треба да ги знаете:

За употреба во сите 4-ударни морски мотори - Новата формула 4-ударните масла се инженерски одобрени за сите морски 4-ударни апликации, вклучително и: Вонбродски, Меркрузер, со високи перформанси, Стерн погон / Внатрешен и го надминува целото масло со 4 удари во морската индустрија барања, вклучувајќи компатибилен со катализатор FC-W и FC-W.
Водечка заштита на моторот и корозија - Водечка индустрија во задржување на силата и вискозитетот и крајна заштита од корозија и абење.
Најмногу препорачано морско масло - Повеќе од 5 години инженерство и обезвестување од најголемото производство на морски мотори во светот.
Синтетичка мешавина 25W40 препорачана во сите морски мотори
Цена: 0 ден