Популарно
Mасло  Quicksilver 4S 10/30 минерал 4 литри

Mасло Quicksilver 4S 10/30 минерал 4 литри

Ид број:8M0086-221

Целата нова технологија на 4-удари масло за Quicksilver ги надминува масла за автомобили во морските апликации, заради својот специјализиран пакет додатоци дизајниран за морските мотори. НОВИОТ минерално масло со 4 удари сега е исто така одобрено за употреба во сите вонбродски мотори; претходно само нашата синтетичка мешавина можеше да го тврди ова тврдење.

3 работи што треба да ги знаете:

За употреба во сите 4-ударни морски мотори - Новата формула 4-ударни масла се инженерски одобрени за употреба во одредени морски 4-ударни табли на нашата табла и ги надминуваат сите побарувања за масла во морската индустрија со 4-ударен пакет вклучувајќи ги FC-W и FC-W катализаторот компатибилен. Покрај тоа, сите масла 10W30 и 25W40 сега се целосно компатибилни со FC-W катализатор.
Водечка заштита на моторот и корозијата - водечка сила во индустријата и задржување на вискозитет и крајна заштита од корозија и абење.
Најмногу препорачано морско масло - над 5 години инженерство и развој од страна на производството на морските мотори во светот.
10W30 се препорачува за одредени работни температури и рачни апликации.
Цена: 0 ден