Популарно
Mасло  Quicksilver 4S 10/30 минерал

Mасло Quicksilver 4S 10/30 минерал

Ид број:8M0086-220

Целата нова технологија на 4-такт. масло за Quicksilver ги надминува масла за автомобили во морските апликации, заради својот специјализиран пакет додатоци дизајниран за морските мотори. НОВОТО минерално масло со 4 такт. сега е исто така одобрено за употреба во сите вонбродски мотори; претходно само нашата синтетичка мешавина можеше да го тврди ова тврдење.

3 работи што треба да ги знаете:
  • За употреба во сите 4-ударни морски мотори - Новата формула 4-ударни масла се инженерски одобрени за употреба во одредени морски 4-ударни табли на нашата табла и ги надминуваат сите побарувања за масла во морската индустрија со 4-ударен пакет вклучувајќи ги FC-W и FC-W катализаторот компатибилен. Покрај тоа, сите масла 10W30 и 25W40 сега се целосно компатибилни со FC-W катализатор.
  • Водечка заштита на моторот и корозијата - водечка сила во индустријата и задржување на вискозитет и крајна заштита од корозија и абење.
  • Најмногу препорачано морско масло - над 5 години инженерство и развој од страна на производството на морските мотори во светот.
10W30 се препорачува за одредени работни температури и рачни апликации.
Цена: 0 ден