Популарно
Mасло  Quicksilver Optimax 2 тактно надворешен мотор 4 литра

Mасло Quicksilver Optimax 2 тактно надворешен мотор 4 литра

Ид број :858037-QB1

Нуди максимална заштита за вонбродски мотори DI. Продолжената употреба на ова масло ќе:
  • Обезбедете извонредна заштита од абење и корозија што помагаат да се продолжи животниот век на моторот
  • Минимизирајте ги депозитите на јаглерод што крадат перформанси
  • Одржувајте врвни перформанси и сигурност на моторот
  • Намалете го чадот

Се препорачува за употреба во двотактни мотори со директно вбризгување, како што е Mercury OptiMax.

Ги надминува сите барања за гаранција и препораки за надворешни производители на вонбродски производи за употреба во мотори со ДИ.
Цена: 0 ден