Популарно
Mасло  Quicksilver Premium 2 тактно надворешен мотор 4 литра

Mасло Quicksilver Premium 2 тактно надворешен мотор 4 литра

Ид број: 858022-QB1

Заштитува и помага да се продолжи животниот век на малите коњски сили, надворешните мотори. Континуираната употреба на ова масло помага и:

Спречете ја корозијата на внатрешните компоненти
Одржувајте врвни перформанси и сигурност на моторот
Оваа формула за сите временски услови обезбедува заштита при температури до -13 ° F (-25 ° C).

Се препорачува за употреба во апликации за премикси за ниски коњски сили, карбуратори мотори, како што се надворешни плочи, лични пловни објекти, моторни санки, мотоцикли и моторни пили.

Ги исполнува сите вонбродски и лични барања за гаранција на производителите на пловни објекти и препораки за употреба на масло TCW3®
Цена: 0 ден