Популарно
Mасло  Quicksilver Premium 2 тактно надворешен мотор
Mасло  Quicksilver Premium 2 тактно надворешен мотор
Mасло  Quicksilver Premium 2 тактно надворешен мотор

Mасло Quicksilver Premium 2 тактно надворешен мотор

Ид број:858021-QB1

Заштитува и помага да се продолжи животниот век на малите коњски сили, надворешните мотори. Континуираната употреба на ова масло помага да :
  1. Спречете ја корозијата на внатрешните компоненти
  2. Одржувајте врвни перформанси и сигурност на моторот
Оваа формула за сите временски услови обезбедува заштита при температури до -13 ° F (-25 ° C).

Се препорачува за употреба во апликации за премикси за ниски коњски сили, карбуратори мотори, како што се надворешни плочи, лични пловни објекти, моторни санки, мотоцикли и моторни пили.

Ги исполнува сите вонбродски и лични барања за гаранција на производителите на пловни објекти и препораки за употреба на масло TCW3®


 
Цена: 0 ден