Елек Jobe 4 Buckle Vest плав
Елек Jobe 4 Buckle Vest плав
Елек Jobe 4 Buckle Vest плав
Елек Jobe 4 Buckle Vest плав

Елек Jobe 4 Buckle Vest плав


Ид број 244820007

Величини: M; L; 2XL

    Екипата од 4 токи на Јobe елекот  е помош за пловидба од 50N и е целосно конструирана со најсилниот најлон. И предната и страничната страна на 4 Vuckle Vest се конструирани со меки ПВЦ-пена панели напред и EPE-пени панели на задната страна за да нудат удобност и да дадат дополнителна заштита. Овој елек доаѓа со прстен Д за поврзување со кабел за итни случаи и има сопствен систем за одвод на вода од Jobe, за да се обезбеди брзо исцедување на водата кога е потребно. Силните токи на YKK и четири прилагодливи ленти за прилагодување обезбедуваат одлично унисекс вклопување за поголема удобност и безбедност.

 
Цена: 4.550 ден