Гума за влечење  Јоbе Revolve  за 2 лица

Гума за влечење Јоbе Revolve за 2 лица

Ид број 230220001

Revolve е нашето најшироко влечење со 2 лица што нуди голем простор за возачот. Брзиот приклучок овозможува напорно поврзување и исклучување на јажето, за да можете да влезете во водата за кратко време.
Revolve е опремен со 2 луксузни рачки за заштита од зглоб на неопренови кои нудат зафат и удобност. Неговиот супер силен двоен зашиен најлон 420 дениер може да одолее на некои торнада. Време е да… Се вртиме!
 
 
 

 

 

Цена: 0 ден