Популарно
Даска за пловење  SUP Jobe Duna 11.6

Даска за пловење SUP Jobe Duna 11.6

Ид број 486421004

Jobe Duna 11.6 или популарно кажано SUP - надуената табла со лопатки доби неколку сериозни промени во дизајнот, вклучително и позаоблена опашка каде формата  одговара на функцијата! Не изгледа само подобро, туку промените во дизајнот имаат практична употреба и создаваат интегриран кабел за складирање и рачки.Комбинирајте го ова со нашата висока технологија, како нашата конструкција со Х-жици, лента за шини и двојна жица и како резултат ќе добиете една од најдобрите SUP даски на пазарот!

 
Цена: 72.230 ден