Гума за влечење Jobe Breeze  за 1 лице

Гума за влечење Jobe Breeze за 1 лице

Ид број 230120006

Гума за влечење Jobe Breeze  за 1 лице може да олади еден среќен возач за кратко време! Бриз е целосно покриен со двоен зашиен најлон над тежок ПВЦ гумен балон. Удобен приклучок за брзо јаже овозможува лесно поврзување и одвојување на јажето. Ги има 4-те рачки со пригоден штитник за зглоб на неопренови и постојаноста на еднонасочниот бостонски вентил.

 
Цена: 9.390 ден