Везови за вејкборд Jobe Host

Везови за вејкборд Jobe Host

ИД број 393121002

Величина 10/12; 3/6

Везови за вејкборд Jobe Host се удобни и ергономски везови за стапала од која било големина. Врзувањето доаѓа со меки подлошки за пета за совршено поставување на стапалата.Одликувајќи се со мека и удобна подлога за стапалата со ленти на лепење за брзо влегување. Добри се за почетници и за искусни возачи.

 
 
 

 

 

Цена: 16.690 ден