Вејкборд Jobe Logo
Вејкборд Jobe Logo
Вејкборд Jobe Logo
Вејкборд Jobe Logo

Вејкборд Jobe Logo

Ид број 272521007

Го познавате Jobe, така што веќе ја познавате Wakeboard серијата Jobe Logo.Овој класичен, испробан и вистински модел е навистина еден од најдобрите. Одликувајќи го јадрото со висок притисок, со двојно конкавно дно за непречено слетување, Logo Series ве држи под контрола со кој било трик што сакате да го урнете. Рокер во 3 етапи ве пука високо и нежно ве спушта, благодарение на централниот 'рбет за полесно слетување.

 
Цена: 19.000 ден