Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard & Maze везови

Вејкборд Jobe Vanity Wakeboard & Maze везови


Ид број 278820061

Вејк даска за почетници до искусни. Запознајте континуиран рокер-лак кој овозможува брзо, мазно возење и ви овозможува полесно да вртите. Вооружени со интегрирани перки за подобрување на зафатот на плочите во водата и обезбедување стабилност при слетување. Профил за брзо ослободување и реакција кој нуди подобро нагазување на работ и непречено ослободување и функционално и сигурно обликувано јадро од полиуретан
 
 
 

 

 

Цена: 0 ден