Елек Brabus x Jobe
Елек Brabus x Jobe
Елек Brabus x Jobe
Елек Brabus x Jobe
Елек Brabus x Jobe

Елек Brabus x Jobe

Ид број 612420003

Величини: XL+
  • ИСО-сертифициран 50N (помош за пловност)
  • Секогаш совршено вклопување: поголема удобност и безбедност
  • Достапно во повеќе големини
  • Прилагодлив ремен за појаси: 1,5 "| 3,8cm (2x)
  • Преден патент за брзо влегување
  • Мека и флексибилна ткаенина од неопренови
  • Мека ПВЦ пена
  • Сплит панели за пена за максимална слобода на движење
  • Систем за одводнување на вода
  • Силна тока на YKK & патент YKK
Цена: 7.970 ден